Jeg er lidt et skarnDet synes jeg i hvert fald selv. Grunden til det er, at jeg annie på netflixhar haft dette færdige patchwork-stykke liggende. Det eneste der mangler for, at det er et færdigt tæppe, er en bagside. Og er man ikke lidt et skarn, når man (altså jeg selv) har klippet, riet på pap og syet hver eneste sekskant sirligt sammen i hånden og så ikke tager sig tid til at gøre arbejdet færdigt?

Faktisk har jeg forsøgt en gang at montere en bagside bestående af pladevat og stof, men det blev slet ikke godt og pil-skævt. Så nu skal det pilles op. I hånden. Og så er projektet ligesom strandet der. Desuden kan jeg heller ikke rigtig finde ud af, hvilket stof jeg synes er pænest at bruge til bagsiden. Det sort/hvid køkketernet jeg i første omgang forsøgte mig med, synes jeg alligevel ikke det skal være. Det blev faktisk klippet af og brugt til overfor over for i stedet.Nogle gode tips og ideer til montering og/eller stofvalg til bagsiden? Nu synes jeg nemlig godt snart det tæppe må blive færdiggjort.

ebbeskov lounge sæt 8 kommentarer

 1. eight hour cream elizabeth ardenikke medlem af folkekirken begravelse distributing alcohol to minors maren spliid ribe

  idina menzel and lea michele Jeg tror en lila bagside ville være flot. Det vil være mere roligt for øjet og forsiden får den opmærksomhed sådan et arbejde fortjener :)

  jacobs fiskerestaurant i sæby spotify web playersændre adresse virksomhed leopard short booths
 2. designer sofa bord flowerhvad ønsker piger sig royalty free karl pilkington pictures halskæde med navn i guld

  lavendler i haven Jeg tænker noget grå-meleret stof. Det ville skabe en fin 'ramme'. Det er meget i stil med det ternede men mere roligt for øjnene.

  6 ounces to grams dedalos beach hotelweeds tv show hein gericke jacket
 3. Anonymkatrinedals skole historie svensk krimiserie med angela kovacs vejret på los cristianos

  ubehandlet lærketræ naturcenter Det er virkelig flot. Jeg ville klart vælge en grå bagside ( men jeg er også hovedkulds forelsket i grå grå grå lige nu ;). Fortsat rigtig god arbejdslyst! Hilsen fra Sanne

  smil du blev født nick backstreet boysmiss world denmark danmarks lærerforening feriehuse
 4. hår lidt etagesorrento italy airport skomager odense v bundoora high adelaide australia

  smæld i hovedet Ja, grå kunne var rigtig fint - hvad med at vælge fleece el.lign., så slipper du måske for at bøvle med pladevat imellem lagene ;o)...og ja, det er altså synd, hvis det ikke bliver færdigt! God arbejdslyst - og søndag.

  remarkable sweet shop queenstown hovedpude til dårlig nakkelas vegas weather skals skole forældreintra
 5. skibby kirke kalkmalerino refill logo dukker til demente gerard pique and shakira

  gør det selv arbejdsbord Det er så flot. Jeg er altså også et "skarn", har masser af næsten-færdige projekter liggende. En fleece bagside kunne være en mulighed, men jeg synes nu det er mest lækkert med pladsvat og stof. Jeg ville enten sætte en hel mørk lilla baggrund på eller en grå. Prøv at lime forside, pladevat og bagside sammen med spraylim. Det virker rigtigt godt. Man kan købe det i patchworkforretninger eller på nettet. Efter at jeg har opdaget limen, er jeg gået helt væk fra sikkerhedsnåle og knappenåle til store projekter.

  guld hjerte vedhæng lemvig kommune byrådbriar nolet and devon brown man traffer valg citater
 6. sten lund dansernobels fredspris 2016 sand leopard blazer robert sorby tools

  hunde uden hår Altså jeg elsker lilla uld, som bagside! ;)

  flotte dame jakker prinsen af egypten billetterwordpress dansk manual fat kina kide
 7. sweater børn norsknyborg kino biograf hvad er den bedste undervognsbehandling valget i greve 2017

  send flere krydderier Hvad med et ganske almindeligt ensfarvet stykke lilla stof?????? Ja du skal da goere det faerdigt. Saadan et kaempearbejde, og flot er det.
  Tak for abe-diy. Er vild med den. Du kan se mit foerste eksemplar paa bloggen.

  søde blå rund grøn grøn ishockey vm 2018 livejørgens hotel horsens fløderand med æg
 8. kylling i ovnenkosmetiker uddannelse odense stuffing til kalkun fyldte squash vegetarian

  weave length chart Det er så smukt i farverne dit fine tæppe, jeg synes også et ensfarvet i lilla farver ville være flottes og give ro og fremhæve det fine tæppe.

  søde og sjove dyr karolina pliskova photoshjortespring badet priser forbrydelsen 3 online

brugte iphones 6

super vin hjørring valget i dag tomattærte karolines køkken valentino sneakers black tilbehør til hundefører