Make-up lykkelig

ANMELDELSE / SPONSORERET


På et helt materialistiske plan er der ikke meget, der som make-up, kan gøre mig sådan helt små lykkelig - i skarp konkurrence med smykker og garn :) Jeg er vild med det - især når det kommer i fine små indpakninger og er af lækker kvalitet.Fra if skadeforsikring adresse har jeg modtaget noget virkelig lækkert make-up, fra cyanide and happiness characters, hvilket er et engelsk mærke, der ikke før har været solgt herhjemme. Først og fremmest en best western plus hotel eyde med 2 (store) pans. Den matte pink er der virkelig knald på og der har været et par dage, hvor jeg har fået lagt ansigtet i en lidt dunkel tidlig-morgen belysning og er kommet på arbejde og håbet at folk også har tænkt at jeg nok havde fået lidt friske kinder af den frostkolde cykeltur :) Til gengæld holder farven hele dagen, så når først doseringen er på plads er den virkelig god. Især kan jeg godt lide at kombinere den med den anden farve med lidt shimmer i til kindben.

Skulle jeg vælge dongs højrup auto kun 3 ting at komme i ansigtet, ville det nok være mineralpudder, mascara og blush. Det er hvad jeg synes skal til for, at jeg både føler jeg er uopfordret ansøgning lærervikar stået op og overnatning århus kro ser vågen ud. Heldigvis skal jeg sjældent nøjes, men kan putte lige så meget (eller lidt) make-up på hver dag som jeg har lyst til. Blandt andet øjenskygge, som jeg også har modtaget en hel lukker til havelåge af med hele 12 forskellige farver. Jeg tror faktisk aldrig jeg har haft så mange forskellige farver øjenskygge på én gang, da jeg normalt kun bruger 1-3 forskellige. Nu er der jo pludselig maaange flere muligheder, når jeg går i krig med penslen om morgenen. Dog er jeg stadig ret konservativ, når det kommer til hverdags-øjenskygge, så det er noget med en lys bund og så eventuelt farve(r) oven på. 


Øjenskyggerne her synes jeg har nogle dejlige "naturlige" farver, både med og uden shimmer alt efter, hvor festlige øjenlåg man går efter. De er ikke helt lige så farvemætte som blush'en (hvilket ikke nødvendigvis er en dårlig ting), men der er stadig godt med farve i hvert strøg. Og så sidder de godt fast. Forstået på den måde, at jeg er sådan en med lidt sammenfaldne (eller hvad man nu skal kalde det - nedsunkne?) øjenlåg, og oplever tit at min øjenskygge efter nogle timer kun sidder i nogle sammenklaskede striber i mine øjenlågs-folder. Det har jeg ikke oplevet med disse.
XIP Professional forhandles herhjemme lige nu kun hos udvandrerne på larsens plads
Produkterne er modtaget som gave.julia sofia konfirmation 1 kommentar

villaggio europa grado